Nano2Day Metal Coating

Nano2Day Metal is een hoogwaardige coating op nano niveau, ontwikkeld voor elke soort metaal. ISO 9001 gecertificeerd.

Nano2Day Metal Coat

De oppervlakte van het metaal wordt beschermd door een transparante laag met een water en vuil-afstotende eigenschap. Nano2Day Metal is ontwikkeld met als basis duurzaamheid, door de extreem lange levensduur blijft het metaal:

• Beschermd tegen aangekoekte vetten
• Beschermd tegen krassen
• Beschermd tegen graffiti
• Beschermd tegen steenslag
• Beschermd tegen insecten
• Beschermd tegen corrosie
• Beschermd tegen verkleuring

Nano2Day Metal biedt metaal tal van nieuwe eigenschappen, maar de basis is duurzaamheid. Nano2Day Metal is een ecologisch coating en non-toxic.

Toepassingsgebieden

Huishouden: afzuigkap, werkbladen, wastafel, roestvrijstalen oppervlakken, verchroomde en gegalvaniseerde metalen, etc.

Water en vuil afstotend.

De coating laag is voornamelijk opgebouwd uit siliconen, dat is een fijne zand soort met een hydrofobe eigenschap. De coating laag stoot water af en het vuil kan zich niet hechten, waardoor vuil eenvoudig kan worden weggeveegd met alleen een vochtige microvezeldoek.

Duurzaamheid.

Extreem lange levensduur, waardoor u maximaal bespaart op onderhoud en reinigen. Ook bespaart u fors op reinigingsmiddelen, omdat u met een Nano2Day Metal behandelde oppervlak voortaan alleen een vochtige microvezeldoek nodig heeft om de oppervlakte te reinigen. Zo dragen wij samen bij aan een beter milieu.

Kleur en slijtvast

Uitzonderlijke kleurprestaties zonder dat u zich zorgen hoeft te maken om kleurvervaging of verdoffing. De coating laag beschermt metaal tegen UV-straling, waardoor het metaal nieuw oogt. Ook als objecten het metaal raken zullen krassen gereduceerd worden, door de uitmuntende hardheid van de coating.

Antibacterieel

Omdat Nano2Day Metal oppervlaktes van metaal hermetisch afsluit hebben bacteriën minder grip. Oppervlaktes van metaal die behandeld zijn met Nano2Day Metal hebben na een gemiddelde reiniging aanzienlijk minder bacteriën.

Service

Onze adviseurs staan klaar voor elke vraag! Wilt u meer product specificaties, liter prijzen of vragen over onze diensten neem dan gerust contact met ons op.