NANO2DAY Glass

Nano2Day Glass is een hoogwaardige coating op nano niveau, ontwikkeld voor elke soort glas of keramische materiaal. ISO 9001 gecertificeerd.

Nano2Day Glass

De oppervlakte van het glas wordt beschermd door een transparante laag met een water en vuil-afstotende eigenschap. Nano2Day Glass is ontwikkeld met als basis duurzaamheid, door de extreem lange levensduur blijft het glas:

• Beschermd tegen krassen
• Beschermd tegen graffiti
• Beschermd tegen steenslag
• Beschermd tegen insecten
• Beschermd tegen corrosie
• Beschermd tegen verkleuring

Nano2Day Glass biedt normaal onbehandeld glas tal van nieuwe eigenschappen, maar de basis is duurzaamheid. Nano2Day Glass is een ecologische coating en non-toxic.

Toepassingsgebieden

Sanitair gebied: wastafel, douche, etc.

Huishouden: ramen, glazen gevels, spiegels, wintertuin, geglazuurde tegels, autoruiten, Smartphone/tablet scherm van glas etc

Water en vuil afstotend.

De coating laag is voornamelijk opgebouwd uit siliconen, dat is een fijne zand soort met een hydrofobe eigenschap. De coating stoot water af en het vuil kan zich niet hechten, waardoor het meeste vuil weg wordt gespoeld door bijvoorbeeld een regenbui.

Duurzaamheid.

Extreem lange levensduur, waardoor u maximaal bespaart op onderhoud en reinigen. Ook bespaart u fors op reinigingsmiddelen, omdat u met een Nano2Day Glass behandelde oppervlak voortaan alleen een vochtige microvezeldoek nodig heeft om de oppervlakte te reinigen. Zo dragen wij samen bij aan een beter milieu.

Kleur en slijtvast

Uitzonderlijke kleurprestaties zonder dat u zich zorgen hoeft te maken om kleurvervaging of verdoffing. De coating laag beschermt glas tegen slijtage, waardoor het glas nieuw blijft. Ook als objecten het glas raken zullen krassen gereduceerd worden, door uitmuntende hardheid van de coating.

Antibacterieel

Omdat Nano2Day Glass oppervlaktes van glas hermetisch afsluit hebben bacteriën minder grip. Oppervlaktes van glas die behandeld zijn met Nano2Day Glass hebben na een gemiddelde reiniging aanzienlijk minder bacteriën.

Service

Onze adviseurs staan klaar voor elke vraag! Wilt u meer product specificaties, liter prijzen of vragen over onze diensten neem dan gerust contact met ons op.