Nano2Day Car Paint

Nano2Day Car Paint is een hoogwaardige coating op nano niveau, ontwikkeld voor elke soort auto en lak. ISO 9001 gecertificeerd.

Nano2Day Car Coat

De oppervlakte van de auto wordt beschermd door een transparante laag met een water en vuil-afstotende eigenschap. Nano2Day Car Coat is ontwikkeld met als basis duurzaamheid. Door de extreem lange levensduur blijft uw auto beter:

• Beschermd tegen krassen
• Beschermd tegen graffiti
• Beschermd tegen steenslag
• Beschermd tegen insecten
• Beschermd tegen corrosie
• Beschermd tegen verkleuring

Nano2Day Car Paint biedt uw auto tal van nieuwe eigenschappen, maar de basis is duurzaamheid. Nano2Day Car paint is een ecologische coating en non-toxic.

Toepassingsgebieden

Automobiel: stoelen, kinderautostoeltjes, cabriokappen, voetmatten, etc.

Stoffering en huishoudtextiel: Sofa’s, tapijt, kussens, matrassen, gordijnen, tafelkleden, zonneschermen, etc.

Kleding: outdoor kleding, jassen, hoeden, jurken, smoking en pakken, stropdassen, etc.

Water en vuil afstotend.

De coating laag is voornamelijk opgebouwd uit silicon, dat is een fijne zand soort met een hydrofobe eigenschap. De coating laag stoot water af en het vuil kan zich daardoor niet hechten, waardoor het meeste vuil weg wordt gespoeld door een regenbui.

Duurzaamheid.

Extreem lange levensduur, waardoor u maximaal bespaart op onderhoud en het reinigen van uw auto.

Kleur en slijtvast

Uitzonderlijke kleurprestaties zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over kleurvervaging. De coating laag beschermt de lak tegen UV-straling, waardoor de lak nieuw blijft. Ook als objecten de auto raken zullen krassen gereduceerd worden, door uitmuntende hardheid van de coating. Ook is uw behandelde autolak autowasbestendig.

Service

Onze adviseurs staan klaar voor elke vraag! Wilt u meer product specificaties, liter prijzen of vragen over onze diensten neem dan gerust contact met ons op.