Nano2Day BIKE

Nano2Day Bike is een hoogwaardige coating op nano niveau, ontwikkeld voor elke soort fiets. ISO 9001 gecertificeerd.

Nano2Day BIKE

De oppervlakte van uw fiets wordt beschermd door een transparante laag met een water en vuil-afstotende eigenschap. Nano2Day Bike is ontwikkeld met als basis duurzaamheid. Door de extreem lange levensduur blijft uw fiets beter:

• Beschermd tegen krassen
• Beschermd tegen graffiti
• Beschermd tegen steenslag
• Beschermd tegen insecten
• Beschermd tegen corrosie
• Beschermd tegen verkleuring

Nano2Day Bike biedt uw fiets tal van nieuwe eigenschappen, maar de basis is duurzaamheid. Nano2Day Bike is een ecologische coating en non-toxic.

Toepassingsgebied

Oppervlakte van fietsen en motoren: Remmen, frame, velgen, spaken, stuur en bekabeling etc

Water en vuil afstotend.

De coating laag is voornamelijk opgebouwd uit siliconen, dat is een fijne zand soort met een hydrofobe eigenschap. De coating laag stoot water af en het vuil kan zich niet hechten, waardoor het meeste vuil weg wordt gespoeld door een regenbui.

Duurzaamheid.

Extreem lange levensduur, waardoor u maximaal bespaart op onderhoud en het reinigen van uw fiets.

Kleur en slijtvast

Uitzonderlijke kleurprestaties zonder dat u zich zorgen hoeft te maken om kleurvervaging. De coating laag beschermt de lak tegen UV-straling, waardoor de lak nieuw blijft. Ook als objecten de fiets raken zullen krassen gereduceerd worden door uitmuntende hardheid van de coating.

Service

Onze adviseurs staan klaar voor elke vraag! Wilt u meer product specificaties, liter prijzen of vragen over onze diensten neem dan gerust contact met ons op.