maak kennis met nano2day

Nano2Day ontwikkelt en fabriceert hoogwaardige coatings op basis van nanotechnologie. Nano2Day streeft naar het verduurzamen van schoonmaak en onderhoud, voor uiteenlopende materialen en toepassingen. Nano2Day draagt zo bij aan een schoner milieu en het tegengaan van verspilling. En dat doen wij graag samen.

Nano2Day stopt niet alleen bij leveren, wij geven retailers zoals, poetsbedrijven, fietsenwinkels, schoonmaakbedrijven en meer gratis cursussen. Wij zorgen ervoor dat elke verkooppunt beschikt over de juiste werkzaamheden en een professionele applicatie van Nano2Day Coatings. Zo zorgen wij ervoor dat elke soort coating op goede wijze word aangebracht, voor een optimale werking en levensduur.

Ook ondersteunen wij retailers in de verkoop en marketing van Nano2Day Coatings. Zo kijken wij samen naar juiste markt betreding in elk regio.

Waarom kiezen voor  Nano2Day

Nano2Day Coatings zorgt ervoor dat u minder tijd hoeft te besteden aan schoonmaak en onderhoud. Beschikbaar voor elk soort materiaal en toepassing.

U bespaart fors geld door schoonmaakmiddelen vaker links te laten liggen en arbeidsuren.

Chemische schoonmaakmiddelen behoren tot het verleden. Met Nano2Day Coatings draagt u een steentje bij een beter milieu.

Bij een juiste applicatie blijft de beschermlaag jaren actief, zodat nieuw langer nieuw blijft.

Wij zorgen ervoor dat u meer vrije tijd heeft in deze dynamische tijden. Wij zeggen stop tegen de tegenwoordige wegwerpcultuur en vaak milieuonvriendelijke schoonmaakmiddelen. Uw producten zullen aanzienlijk langer mee gaan in kleur en uitstraling. Bespaar tijd, geld en een stukje milieu. Kortom waarom moeilijk doen, als het ook makkelijk kan.

Neem gerust contact met ons op, onze adviseurs staan voor u klaar.

Heeft u interesse?
Neem contact met ons op via het onderstaande formulier.

5 + 8 =